Richten

Zoekt jouw organisatie naar een snelle- of uitgebreide scan of analyse? Onze specialisten geven graag en gericht inzicht in lopende trajecten of plannen.

group-641.jpg

QuickScan

Als manager, wethouder of directeur word je regelmatig geconfronteerd met vragen: waarom hebben we niet voldoende zicht op de ontwikkeling van personeelskosten? Waarom is er onduidelijkheid rondom bezetting en capaciteit? Waarom worden we steeds geconfronteerd met onverwachte overschrijdingen? Onze QuickScan geeft inzicht!

Lees meer
group-642.jpg

Subsidiescan

Er zijn enorm veel subsidieregelingen en fondsen voor diverse sectoren. Komt jouw organisatie of project in aanmerking voor een subsidie? En hoe maak je hier optimaal gebruik van? Je moet eerst weten welke kansen er concreet zijn. En natuurlijk welke voorwaarden daarbij horen. Met de subsidiescan brengen wij deze voor jouw organisatie in beeld.

Lees meer
group-643.jpg

Juridische kwaliteitszorg

Waar staat jouw organisatie op juridisch vlak? Hoe breng je de juridische kwaliteitszorg naar een hoger niveau? Staat alles op scherp? Onze vakspecialisten bieden jou de nodige helicopterview. Met  een intensief onderzoek in de vorm van een QuickScan, uitgebreid onderzoek of zelfs hulp bij de implementatie.

Lees meer
group-644.jpg

Staatssteun analyse

Ben je van plan overheidsgeld in te zetten, met een regeling of voor een bepaald project? Vraag jij je af of dat vanuit staatssteunoogpunt wel mag? Met onze staatssteun analyse zoeken wij het uit. Zo ontdek je bijvoorbeeld of een financiële bijdrage als staatssteun wordt gezien en welke vrijstellingsmogelijkheden er zijn.

Lees meer
group-638.jpg

QuickScan subsidie verstrekking

Voorkom juridische en financiële problemen met een kwalitatief hoogwaardig subsidieproces. Onze QuickScan subsidieverstrekking geeft inzicht en grip op het subsidieproces van jouw organisatie. Met praktische aanbevelingen waarmee jij aan de slag kunt.

Lees meer

New Colors is onderdeel van