Terug naar overzicht

Richten

Subsidiescan

Er zijn enorm veel subsidieregelingen en fondsen voor diverse sectoren. Komt jouw organisatie of project in aanmerking voor een subsidie? En hoe maak je hier optimaal gebruik van? Je moet eerst weten welke kansen er concreet zijn. En natuurlijk welke voorwaarden daarbij horen. Met de subsidiescan brengen wij deze voor jouw organisatie in beeld.

  • Inzicht in subsidieregelingen en fondsen
  • Afgestemd op jouw organisatie
  • Regionaal, nationaal en Europees
  • Overzichtelijk eindrapport
  • Helder advies en inzicht
group-642.jpg

Met schriftelijke informatie over de ambities en plannen van jouw organisatie starten we de subsidiescan. We bespreken de belangrijkste ontwikkelingen met enkele sleutelfiguren uit de organisatie. Dit is de basis voor het traject, waarbij wij jullie plannen matchen met kansrijke subsidieprogramma’s op regionaal, nationaal en zelfs Europees niveau.

De resultaten van de scan presenteren wij in een overzichtelijk eindrapport, met een beknopt en helder overzicht van de belangrijkste subsidiekansen voor jouw organisatie. Je ontdekt daarbij ook hoe je gesignaleerde kansen kunt benutten. Met een helder advies voor de toekomst. Kortom, een rapport vol subsidiekansen en mogelijkheden voor jouw organisatie. Doe er je voordeel mee!

Contactpersoon 12

Ben je benieuwd welk type onderzoek het beste past?

Neem contact op met onze collega’s via (023)-5471913 voor meer informatie.

New Colors is onderdeel van