Terug naar overzicht

Richten

Juridische kwaliteitszorg

Waar staat jouw organisatie op juridisch vlak? Hoe breng je de juridische kwaliteitszorg naar een hoger niveau? Staat alles op scherp? Onze vakspecialisten bieden jou de nodige helicopterview. Met  een intensief onderzoek in de vorm van een QuickScan, uitgebreid onderzoek of zelfs hulp bij de implementatie.

  • QuickScan, onderzoek en/of implementatie
  • Grondige analyses
  • Structurele oplossingen
  • Uitgebreid stappenplan
  • Waarborging van juridisch kwaliteit
  • Rechtmatig, doelmatig en vakkundig
  • Altijd maatwerk
group-643.jpg

Onze juristen en medewerkers subsidies, financiën, bedrijfsvoering en sociaal domein zijn je graag van dienst. Zij analyseren kritisch de complexe problemen die er zijn en helpen bij het op poten zetten van de juridische kwaliteitszorg. Met oog voor het grote geheel, maar ook voor de realiteit en werkomstandigheden in de uitvoeringspraktijk. Dat doen wij pragmatisch door oplossingen te zoeken  die passen bij de organisatie. Met juridische kwaliteitszorg op een wijze die werkt in de uitvoering: rechtmatig, doelmatig en met oprechte aandacht voor de mensen in de organisatie.

Wij kijken niet alleen naar de regelgeving, maar ook naar de achterliggende waarden en de wijze waarop deze uitpakken in de praktijk. Dus geen papieren tijgers, maar een Plan-Do-Check-Act cyclus. Zowel op inhoud - nieuwe regelgeving, besluiten, procedures en werkwijzen - als op de benodigde kennis en kunde. Wij zijn hiervoor lang of kortdurend aan de slag, grondig en efficiënt. Welke aanpak je ook kiest: wij bieden maatwerk!

Contactpersoon 9

Ben je benieuwd welk type onderzoek het beste past?

Neem contact op met onze collega’s via (023)-5471913 voor meer informatie.

New Colors is onderdeel van