Inrichten

Wil jij jouw organisatie anders inrichten of een specifiek en onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren? Wij bieden inzicht in de mogelijkheden die er zijn en ondersteunen de verandering.

group-641.jpg

Tellen & vertellen

Het decentraliseren van het sociaal domein heeft grote maatschappelijke verantwoordelijkheden bij gemeenten neergelegd, met financiële kopzorgen tot gevolg. Fors bezuinigen is een natuurlijk reflex, maar is dat de oplossing? Levert een andere aanpak misschien andere resultaten op? Wij denken graag mee en koppelen verhalen en cijfers, op de weg naar een tevreden inwoner!

Lees meer
group-638.jpg

Liquidatie stichting en/of gemeentelijke organisatie

Gaat jouw bestuur over tot het opheffen van een stichting of gemeentelijke organisatie, dan komen er verschillende uitdagingen op je af. Zowel financieel als juridisch. Om hierbij te ontzorgen nemen onze specialisten graag een deel of alle facetten van de liquidatie uit handen.

Lees meer
group-639.jpg

Implementatie rechtmatigheids- verantwoording

De rechtmatigheidsverantwoording is per 2021 een verplicht onderdeel in de jaarrekening. Hiermee wordt verantwoording afgelegd over de naleving van geldende wet- en regelgeving bij de totstandkoming van financiële resultaten in de jaarrekening. Heb jij hulp nodig bij het opstellen van de rechtmatigheidsverantwoording of de implementatie hiervan? Onze specialisten staan voor je klaar!

Lees meer
group-640.jpg

Waardengericht werken

Waarom doe je wat je doet? Dat is de essentie van Waardengericht werken. Een methode die uitermate geschikt is om partijen met verschillende belangen bij elkaar te brengen en samen tot een gedeelde kern te komen. Wij ondersteunen gemeenten en andere organisaties die de methode van Waardengericht werken willen toepassen. Mogen wij ook jou helpen?

Lees meer
group-637.jpg

Bijsturen samenwerkingsverband

Samenwerkingsvraagstukken, ze kennen voor ons geen geheimen. Waar gaat het goed of juist mis? Onze betrokken specialisten voeren een scan uit en geven inzicht in het proces. Onafhankelijk en vanuit diverse invalshoeken. Met een herkenbare situatieschets, grondige analyse en een uiteindelijk rapport komen we tot een gezamenlijke oplossing.

Lees meer

New Colors is onderdeel van