Terug naar overzicht

Richten

Staatssteun analyse

Ben je van plan overheidsgeld in te zetten, met een regeling of voor een bepaald project? Vraag jij je af of dat vanuit staatssteunoogpunt wel mag? Met onze staatssteun analyse zoeken wij het uit. Zo ontdek je bijvoorbeeld of een financiële bijdrage als staatssteun wordt gezien en welke vrijstellingsmogelijkheden er zijn.

  • Grondige analyse
  • Procedurele aspecten in beeld
  • Opstellen jaarlijkse staatssteunrapportage
  • Controle verplichtingen staatssteun
  • Advies en overzicht van de mogelijkheden
group-644.jpg

Voorkom terugvordering van staatssteun met de zekerheid van onze analyse. Wij volgen de ontwikkelingen op staatssteungebied op de voet en adviseren je up-to-date over alle juridische aspecten. Zo ontdek je welke overheidsfinanciering als staatssteun geldt en welke (verleende) staatssteun rechtmatig is. Wij stellen vast of er sprake is van overheidsfinanciering en onderzoeken of leningen bij de overheid ook als staatssteun kunnen gelden. Of hoe zit het met de garantstellingen of verkoop van goederen? Onze specialisten zoeken het uit.

De wetgeving biedt trouwens niet alleen restricties, er zijn ook mogelijkheden. Waar een financiering soms direct wordt uitgesloten als er sprake is van staatssteun, zetten wij de mogelijke vrijstellingen op een rij. Met een passend advies en overzicht van alle mogelijkheden, zo kan jouw plan slagen!

Contactpersoon 10

Ben je benieuwd welk type onderzoek het beste past?

Neem contact op met onze collega’s via (023)-5471913 voor meer informatie.

New Colors is onderdeel van