Terug naar overzicht

Richten

QuickScan subsidie verstrekking

Voorkom juridische en financiële problemen met een kwalitatief hoogwaardig subsidieproces. Onze QuickScan subsidieverstrekking geeft inzicht en grip op het subsidieproces van jouw organisatie. Met praktische aanbevelingen waarmee jij aan de slag kunt.

  • Optimaal inzicht in subsidieproces
  • Ontdek subsidievoorwaarden
  • Rechtmatig, doelmatig, controleerbaar en efficiënt
  • Gesprekken en risicoanalyse
  • Grip op en verbetering subsidieproces
group-638.jpg

De meeste overheden kennen subsidies toe aan projecten en initiatieven, zo worden de beleidsdoelen bereikt en maatschappelijke ontwikkelingen gestimuleerd. Hier gaan vaak grote geldstromen in om. Daarnaast is het proces van subsidieverstrekking juridisch sterk ingekaderd en dat maakt het proces complex en risicovol.

Bij het uitvoeren van de QuickScan kijken wij naar de belangrijkste aspecten waar het subsidieproces aan moet voldoen: rechtmatigheid, doelmatigheid, controleerbaarheid en efficiëntie. Wij onderzoeken een selectie van afgeronde subsidieverstrekkingen en analyseren deze op basis van de bovengenoemde aspecten. Tot slot toetsen wij onze bevindingen tijdens gesprekken met jouw subsidiecollega’s. Op basis van de analyse van de documenten en de gesprekken stellen wij een risicoanalyse op. Met praktische aanbevelingen waarmee jouw organisatie het subsidieproces kan verbeteren.

Contactpersoon 7

Ben je benieuwd welk type onderzoek het beste past?

Neem contact op met onze collega’s via (023)-5471913 voor meer informatie.

New Colors is onderdeel van