Terug naar overzicht

Verrichten

Jaarrekeningtraject

De jaarrekening: elk jaar weer een spannend en intensief traject. Misschien weet je het inmiddels wel: vertraging, kosten voor meerwerk en een hoop frustraties. Doe het eens anders! Laat ons jouw jaarrekeningtraject vlot en gemakkelijk doorlopen.

  • Opstellen jaarrekening
  • Kwaliteitscontrole
  • Op onderdelen of complete traject
  • Ervaren specialisten
  • Solide basis voor de lange termijn
group-647.jpg

Herken je het? Tekortkomingen in de onderliggende processen, planningen en (sub-)administraties. Vanwege de snelle, pragmatische oplossingen door tijdsdruk wordt het structureel oplossen van gesignaleerde problemen nog weleens vergeten. Niet nodig! Laat ons de kwaliteitscontrole verzorgen en de regie uitvoeren, op specifieke onderdelen van de jaarrekening of  het hele traject. Samen werken wij aan structurele oplossingen.

Onze specialisten zijn al jaren actief bij gemeenten, in de gemeentelijke jaarrekeningtrajecten en weten hoe het eraan toe gaat. Wij herkennen de problemen en handelen direct. Resultaatgericht en binnen de vooraf gemaakte afspraken. Zelfs in de hectiek van een jaarrekeningproces. Bovendien staat kennisdeling voorop: jouw medewerkers leren van onze ervaren adviseurs, maar zeker ook andersom. Samen ondernemen noemen we dat. Naast het opleveren van een tijdige jaarrekening en een soepel controletraject met de accountant, bieden wij aan het einde van dit traject dan ook een eindrapport. Met aanbevelingen voor een stevige basis van toekomstige jaarrekeningtrajecten. Een solide basis voor de lange termijn!

Contactpersoon 10

Ben je benieuwd welk type onderzoek het beste past?

Neem contact op met onze collega’s via (023)-5471913 voor meer informatie.

New Colors is onderdeel van